به‌روز شده در: ۱۴:۴۲ - ۳ آذر ۱۳۹۶
نظر شما
* نام:
ايميل:
* نظر:
كدخبر: ۳۱۲۰۵
تاريخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۵
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
در رستوران نوشابه سفارش ندهید!
بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی است که فقط در صورتی قابل استفاده است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود.

باشگاه خبرنگاران: مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد نوشابه و دوغ های باز سبب ورود باکتری و ویروس های خطرناکی به بدن می شوند.

بسیاری از رستوران ها با هدف تبلیغ با درست کردن دوغ های محلی تلاش می کنند تا مشتری بیشتری جذب کنند و در آمد بیشتری و از ادویه های گوناگون در ساخت آن ها استفاده می کنند.

بررسی های جدید نشان می دهد، نوشابه از نوشیدنی هایی  است که فقط در صورتی قابل استفاده  است که متراکم و بسته بندی باشد و گاز درون آن تعبيه باشد و خرید آن به صورت باز به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا در این  صورت فقط حاوی قند است و مستقیما وارد کلسیم می شود و  آن را تخریب می کند.

مطالعات نشان می دهد زیاده روی در مصرف دوغ های باز و غیر بهداشتی سبب تداخل عملکرد باکتری های معده و روده می شود و باعث مرگ زود رس نیز خواهد شد.